Productnieuws

Wat bied je jouw klant als compacte hybride instapoplossing?

Bij het aanbieden van een hybride oplossing aan jouw klant is het essentieel om rekening te houden met ruimte en budget. Met de aroTHERM pure en nieuwe, exclusieve Minibuffer kan jij dé ideale instapoplossing bieden.  

Warmtepomp: de eerste stap naar duurzaam gemak  

De eerste echte stap naar duurzaam verwarmen begint natuurlijk met een warmtepomp. Met de lucht-waterwarmtepomp aroTHERM pure kun jij een ideale prijs-kwaliteit optie bieden. De aroTHERM pure is uitermate geschikt voor eengezinswoningen en appartementen. Zowel bij nieuwbouw als renovatie is er keuze door verschillende vermogens en aanvoertempratuurmogelijkheid tot 60°C. De aantrekkelijke instap-aanschafprijs in combinatie met subsidie en energielabel tot A+++, maken de aroTHERM pure dé eerste stap naar duurzaam gemak.  

Jij als installateur profiteert extra! De aroTHERM pure is namelijk nu nóg aantrekkelijker in prijs met de 3+1 gratis actie bij Rensa.  

Nieuw en exclusief van Vaillant: Minibuffer open verdeler  

Klein en compact, maar groots in gemak! Door toepassing van de Minibuffer is in veel situaties een buffervat overbodig. Ideaal voor klanten met weinig woonruimte en budget. Met de unieke eBUS-aansluiting onder een Vaillant HR-ketel installeer je snel en makkelijk de Minibuffer open verdeler. Deze is speciaal ontworpen voor de perfecte flow en verbinding van onze warmtepompen en HR-ketels.  

Installeer je ook een nieuwe HR-ketel dan adviseren wij de ecoFIT pro: betrouwbaar, makkelijk te installeren, korte inspectie en onderhoudsbeurt. In een mum van tijd een compact, duurzaam systeem!  

Connectiviteit voor meer comfort  

Met de slimme, weersafhankelijke, stijlvolle sensoCOMFORT worden alle componenten verbonden. Zo krijgt jouw klant inzicht in hoe efficiënt jouw installatie is.   

Wil jij daarbovenop extra service bieden? Met de myVAILLANT connect internetmodule kun jij op afstand de installatie nóg efficiënter maken. Naast optimaliseren met de myVAILLANT Pro app, kun jij onderhoud en storingen inzien. Verhelp ze op afstand of ga gericht langs met de juiste kennis en onderdelen op zak.   

Jouw volgende hybride instapadvies?  

Natuurlijk de aroTHERM pure en Minibuffer!  

Bekijk het assortiment