Productnieuws

Ontdek de vele voordelen van het Zehnder Partner for Life programma!

Wat is Partner for Life?

Partner for Life is een partnerprogramma om zo, samen met de installateur, onze klanten te kunnen voorzien van een gezond en comfortabel binnenklimaat. We leren van elkaar, werken samen en geven kennis aan elkaar door. Door te investeren in duurzame samenwerkingen stimuleert Zehnder de toegevoegde waarde van de installateur in de hele bouwketen alsook in de verduurzamingsmarkt.

Voordelen

Als Partner in ons Partner for Life programma geniet je van talloze voordelen!
Verdien punten en kies uit een breed scala aan cadeaus, help de natuur door bomen te (laten) planten, of verrijk je kennis met onze online trainingen. En dat is nog niet alles! Er zijn nog veel meer voordelen te ontdekken in ons partnerprogramma!
Wacht dus niet langer en meld je snel aan om te ontdekken welke voordelen het Zehnder Partner for Life platform te bieden heeft.

Hoe word ik partner?

In een aantal stappen kan je al snel partner worden.

Meld je aan met je bedrijfsgegevens en je bent meteen partner. Daarna kan je door middel van productregistratie punten beginnen sparen om deze dan in te wisselen tegen een leuk cadeau uit de webshop, of allerlei andere interessante voordelen.

Dat is echter nog niet alles! Als partner heb je natuurlijk specialistische kennis in huis om de Zehnder producten goed te installeren. Wanneer je er klaar voor bent testen we je kennis met een kennistoets. Indien je deze succesvol beëindigd, groei je in het partnerprogramma naar een hogere status die je dan nog heel veel meer voordelen bezorgd.

Meer informatie over Zehnder en over het Zehnder Partner for Life programma kan je steeds terugvinden op onze website: www.zehnder.nl.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen als een echte Partner for Life!