Productnieuws

Ontmoet de Zehnder ComfoAir Flex

Zehnder ComfoAir Flex is een ventilatie-unit met warmteterugwinning die speciaal is ontwikkeld voor appartementen en kleinere woningen, waar leefruimte zeer waardevol is en slim moet worden ingedeeld. Het compacte design past naadloos in verlaagde plafonds zonder dat wordt ingeleverd op de uitstekende prestaties.

Efficiënt, stil en compact

De ComfoAir Flex is uitgerust met de stilste ventilatortechnologie op de markt en verlaagt geluidsniveaus tot een minimum, zelfs tijdens werking op vol vermogen. Een speciaal gemaakte warmtewisselaar en ventilatorbehuizing garanderen een hoog warmteterugwinningsniveau bij een laag en efficiënt energieverbruik.

Speciaal voor kleine woningen en appartementen

Zehnders nieuwste plafond ventilatie-unit is speciaal ontworpen voor kleine woningen en appartementen. Door de plafond montage bespaar je ruimte én ook nog eens tijd, want de draaibare bochten van het toestel verzekeren een vlotte en eenvoudige installatie.

Minder energiegebruik, betere prestaties

De ComfoAir Flex is verkrijgbaar in twee versies met een ventilatievermogen tot 250 m³/h en 350 m³/h bij een externe druk van 200 Pa. Beide versies voldoen op betrouwbare wijze aan de huidige en toekomstige BENG-eisen en hebben een A+ energieklasse. Door het zeer laag opgenomen vermogen, gecombineerd met een hoog rendement, hebben deze units een erg gunstige invloed op de BENG-score van de woning.

Minder kabels, meer connectiviteit

ComfoAir Flex is standaard voorzien van WiFi. Installatie en bediening worden op die manier wel heel gemakkelijk: dankzij de eenvoudige bediening via smartphone of tablet met de Zehnder ComfoControl App, gratis verkrijgbaar in de App store. Daarnaast kan het ook worden geïntegreerd in smart home via KNX en vraaggestuurd met de CO2-sensor.

Benieuwd naar Zehnders nieuwste plafond ventilatie-unit met warmteterugwinning? Bekijk het assortiment via onderstaande button.

Bekijk het assortiment