Productnieuws

Ontwikkel je ventilatie kennis met de Zehnder Academy

Veranderingen in de ventilatietechniek en wetgeving gaan snel. Blijf op de hoogte. Schrijf je nu in voor een gratis praktijktraining bij de Zehnder Academy. Ontwikkel je kennis en wordt een ventilatie expert. Zo geef je jouw klant altijd het beste advies.

Opleiding en training

Investeer in jezelf, je mensen en je bedrijf door een training in jouw vakgebied te volgen. Met de Zehnder Academy blijf je perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je volgt de trainingen kosteloos in Zwolle, Rotterdam en Deurne. Je hebt de kans om een certificaat te behalen voor onderwerpen als: ventilatie-ontwerp, inregelen, service & onderhoud en gezoneerd ventileren.

Naast de praktijktrainingen zijn er bij de Zehnder Academy ook tal van interessante online colleges en kennisartikelen met een zeer divers aanbod aan onderwerpen. Van ‘Dit zijn de zes meest gemaakte fouten bij het inregelen’ tot ‘Ontdek de voordelen van ventilatie met een enthalpiewisselaar’.

Storingscode? Check het Zehnder kennisplatform! 

Sta je bij een WTW-unit of dakventilator met een storingscode? Kijk dan in het Zehnder kennisplatform. Hier tref je handige stappenplannen en video’s om snel en correct die storing op te lossen. Daarnaast kun je er alle Zehnder handleidingen vinden en antwoorden op de meest uiteenlopende technische vragen.  

Voor wie zijn de trainingen?

Het trainingsaanbod van de Zehnder Academy is zeer uiteenlopend. Hierdoor is er voor iedereen en elk kennisniveau informatie te halen. De praktijkgerichte trainingen sluiten perfect aan op de dagelijkse werkzaamheden van installateurs, werkvoorbereiders, groothandelaren en onderhoudsbedrijven die werkzaam zijn in de woning nieuwbouw of -renovatie.

Kennisclips wetgeving en whitepapers

Bij de Zehnder Academy lees en hoor je via de video kennisclips alles over de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving. Met een whitepaper ga je nóg dieper de ventilatie en verwarming materie in. Zo blijf je goed op de hoogte van de laatste trends op het gebied van een gezond binnenklimaat.

Doe je voordeel met de Zehnder Academy