Productnieuws

Orcon presenteert: De MVS-15 bespaarbooster!

In een nieuwe reeks van verduurzaming- en renovatieoplossingen presenteert Orcon haar MVS-15 bespaarbooster. Met de MVS-15 met gelijkstroommotor van Orcon zorg je op energiezuinige wijze voor een gezond binnenklimaat. Dit stille toestel verbruikt tot wel 80% minder energie dan een ouder ventilatiesysteem met wisselstroommotor, hierdoor loopt de besparing al snel op naar tientallen euro’s per jaar.

Van wisselstroommotor naar gelijkstroommotor

Met de MVS-15 met gelijkstroommotor van Orcon bespaart de eindgebruiker tot wel €100,- per jaar aan energiekosten in vergelijking met een ouder ventilatiesysteem met wisselstroommotor. Door nu het oude ventilatiesysteem te vervangen, wordt er direct bespaard en is de investering al binnen twee jaar terugverdiend.

Orcon MVS-15

De MVS-15 van Orcon is geschikt voor vrijwel elke woning. De toestellen zijn erg gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te installeren, en onderhoudsarm. Daarnaast kun je de MVS-15 eenvoudig uit breiden met bedieningen en CO₂-sensoren. Deze zorgen doormiddel van vraagsturing voor meer comfort, een hoger energielabel én nog minder energieverbruik.

De 4 voordelen van een MVS-15

  • Direct besparing op de energierekening
  • Eenvoudig uit te breiden met sensoren voor een hoger energielabel
  • Snel te installeren tegen een scherpe prijs
  • Zeer eenvoudige verduurzamingstap

Hét vervangingstoestel van Orcon; de MVS-15RHP

Voor renovatieprojecten waar geen randaardestekker toegepast kan worden biedt Orcon de MVS-15RHP. Dit nieuwe type heeft géén afstandsbediening nodig en wordt standaard geleverd met ingebouwde vochtsensor en perilex stekker.

Ga voor meer informatie naar groupe-atlantic.nl

Bekijk het assortiment