Productnieuws

PURECLASS: decentrale WTW-unit voor klaslokalen

Iedere uitvoering is binnen 4 weken leverbaar.

Bij het ontwerp van deze unit stonden 3 punten centraal:

  • Stille werking, de unit wordt immers in het verblijfsgebied geplaatst
  • Plug&play: eenvoudige inbedrijfstelling, met de mogelijkheid via Modbus op het gebouwbeheersysteem te koppelen
  • Installatievriendelijk: de unit kan eenvoudig op hoogte worden gebracht en vastgezet aan het plafond, waarna de pallet gelost kan worden. De afwerkpanelen kunnen dan direct geplaatst worden

Het uitgekiende ontwerp garandeert tochtvrije inblaas en een perfecte doorspoeling van het klaslokaal.

Tot 5 PURECLASS-units kunnen door 1 informatieve touchscreen worden bediend. Naar keuze kan een CO2-sensor in de unit, of aan de wand worden gekozen. Indien er geen mogelijkheid is de condens-afvoer onder afloop te monteren, dan kan worden gekozen voor een ingebouwde condens-pomp.

De warmtewisselaar (rendement tot 90%) garandeert in de winter het zonder hulpenergie opwarmen van de koude buitenlucht. Er kan worden gekozen voor een voor- en/of na-verwarmer, elektrisch of water-gevoerd.

De unit kan onder het plafond zonder systeemplafond worden geplaatst, of grotendeels in het verlaagde plafond worden verzonken indien dat wel aanwezig is.

Voor vervangen van de filters en onderhoud zijn alle onderdelen direct bereikbaar via de scharnierende panelen. De panelen kunnen dus niet onverwachts naar beneden vallen.

PURECLASS: de praktische en betaalbare garantie voor een gezond en leerbaar binnenklimaat in ieder klaslokaal.

Bekijk het assortiment