Productnieuws

Plug-and-play, compact en milieuvriendelijk

De Panasonic Aquarea Mono-bloc warmtepomp is de ideale ruimtebesparende oplossing voor elke woning, omdat er geen binnenunit nodig is. Koeltechnische handelingen zijn door de integratie van het binnendeel in het buitendeel niet nodig.

Deze warmtepomp kan worden gecombineerd met de combo tank voor een plug-and-play-oplossing. Daardoor is het mogelijk om 230 liter warm water op voorraad te hebben en is de cv-installatie direct aan te sluiten op zowel de geïntegreerde buffer van 60 liter als de standaard A-klasse cv-pomp.

Energie-efficiënt verwarmen en koelen

De Aquarea J Generatie High Performance Mono-bloc met R32-koudemiddel is de meest energie-efficiënte en compacte warmtepomp in zijn soort. De buitenunit is geschikt voor de productie van warm water en verwarming van zowel radiators als vloerverwarming. Het kan warm water leveren tot een temperatuur van 60°C bij buitentemperaturen tot -15°C. Daarnaast levert de Aquarea in de zomermaanden ook koeling.

Lagere impact op milieu

De warmtepomp maakt naast het milieuvriendelijkere koudemiddel R32, gebruik van geavanceerde lucht-water technologie. Deze zet energie uit de lucht in voor het verwarmen en koelen van woningen. Daarmee helpt de efficiënte Aquarea-technologie CO2-emissies terug te dringen. De impact op het milieu is dan ook aanzienlijk lager dan bij cv-ketels of elektrische verwarming.

Service op afstand

De warmtepomp kan met de Aquarea Service Cloud worden verbonden. De installateur krijgt zo op afstand toegang tot verwarmings- en koelingsystemen van klanten. Zo kunnen problemen sneller en in sommige gevallen zelfs volledig op afstand worden verholpen. Dat bespaart niet alleen tijd en geld, maar vergroot ook de klanttevredenheid.

Bekijk hier het assortiment Aquarea bij Rensa.