Productnieuws

Quinta Ace: De machtigste ketel voor aan de wand

De Remeha Quinta staat al jaren bekend om zijn goede eigenschappen, zoals bijvoorbeeld zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en compactheid. De Remeha Quinta Ace is uitermate geschikt voor de verwarming van utiliteitsgebouwen. In cascadeopstelling kunnen de toestellen vermogens leveren tot meer dan 1200 kW en zijn er meer dan 10.000 combinaties mogelijk. De compacte omvang van deze ketel zorgt dat de installatie al op een relatief klein oppervlak een heel groot vermogen levert. Het toestel valt door de lage NOx-uitstoot binnen de MIA-regeling en is dus financieel extra aantrekkelijk.

Quinta Ace Cascade oplossing

Afhankelijk van het gewenste vermogen combineer je eenvoudig de Quinta Ace in één cascade-opstelling.

Er zijn drie opstellingen mogelijk:

  • Lijnopstelling, gemonteerd aan de wand
  • Lijnopstelling, gemonteerd op een vrijstaand frame
  • Ruggelings gemonteerd op een vrijstaand frame

Een zelfbouw cascade-installatie, bestaande uit meerdere toestellen, is ook mogelijk.

Voor de specifieke situatie, bepaal je dan zelf de positie van de ketels en de leidingloop. Om de realisatie daarvan te vergemakkelijken, kun je zelf een cascadesysteem samenstellen.

Speciaal voor een cascadeopstelling heeft Remeha cascaderegelaars in het programma waarmee tot maximaal 20 ketels in cascade geregeld kunnen worden.

Hoe werkt de cascadeselectietool?

  1. Vul het minimaal gewenst vermogen in.
  2. Kies het temperatuurniveau (50/30°C, 80/60°C).
  3. Kies welke type Quinta Ace-toestellen je wilt meenemen in de berekening.
  4. Maak een opstellingskeuze (lijnopstelling tegen de wand, lijnopstelling vrijstaand of ruggelingse opstelling vrijstaand). Hierbij zijn meerdere antwoorden mogelijk.
  5. Heb je een boileraansluiting (nodig)?
  6. Kies het type open verdeler.
  7. Kies het type regeling.

De tool geeft je vervolgens alle mogelijkheden inclusief aantal ketels, de breedte van de opstelling, de prijs en de bestelcode. Download ook gemakkelijk de Autocad tekeningen of stel een vraag.

Naar de cascadeselectietool

Bekijk het assortiment