Productnieuws

RAUTITAN - het robuuste no-nonsense leidingsysteem voor op de bouw

Veilig en snel werken op de bouw zonder bang te zijn voor beschadigingen of lekkage aan je leidingsysteem. Met RAUTITAN kan dit! Een robuust no-nonsense leidingsysteem met lange levensduur en oog voor hygiëne dat de norm ver vooruit is. Jij wilt toch ook werken met deze zekerheid?

Al 40 jaar zorgt de REHAU schuifhulsverbindingstechniek voor een bewezen gegarandeerde en veilige verbinding om jou als installateur in je dagelijkse werkzaamheden te ontlasten.

Dit systeem kan tegen een stootje

Materialen op een bouwplaats moeten tegen een flinke stoot kunnen. Ook als er een keer iets onverhoopt op valt of wordt geraakt. Met RAUTITAN kies je voor een installatiesysteem dat geschikt is voor die bouwomstandigheden. De robuuste PE-Xa stabil buis is zo sterk dat je er zonder problemen op kunt staan en lopen. Zelfs bij een lichte beschadiging van de aluminium laag behoudt de buis zijn levensduur op druk en temperatuur. De gangbare buisdiameters zijn bovendien makkelijk met de hand te buigen, zonder knikgevaar. Hierdoor werk je snel zonder buiggereedschap en met de zekerheid dat je buis heel blijft.

Van generatie op generatie

Wetgeving en klantwensen zorgen ervoor dat langdurige gegarandeerde kwaliteit van jouw werk steeds belangrijker wordt. Je kiest als professionele installateur dan ook voor een systeem dat daar rekening mee houdt. Ga je voor RAUTITAN dan kies je voor een systeem dat meer dan aan de minimale productvereisten voldoet. Door de stevige wanddikte van de PE-Xa buis, die door en door  vernet is, bezit het ruime marges waarmee ze langduriger bestand zijn tegen hoge druk en temperatuur. RAUTITAN gaat generaties lang mee.

Bekijk het assortiment