Productnieuws

Regelaar en thermostaat maken installatiewerk eenvoudig

Resideo’s Honeywell Home HCC100 Multizone-regelaar voor slimme vloerverwarming en –koeling en nieuwe DT4 Ruimtethermostaten zijn de perfecte partners. Ze vormen het ideale paar in het versnellen en vereenvoudigen van installaties.

De HCC100 Multizone-regelaar voor slimme vloerverwarming en –koeling, maakt installatie eenvoudiger en sneller dankzij de overzichtelijke installatie-app. Deze alles-in-één oplossing kan worden uitgerust met bedrade of draadloze Honeywell Home-thermostaten waaronder de nieuwe DT4 Ruimtethermostaten.

DT4 Ruimtethermostaten combineren een slank en modern ontwerp met eenvoudige functionaliteiten. Ze zijn ontworpen om te werken met aan/uit - en OpenTherm® verwarmings- en koelingsapparaten zoals boilers, warmtepompen en stadsverwarmingssystemen. Dankzij hun bedrade of draadloze optie zijn ze geschikt voor vrijwel elk huishouden en voor een diversiteit aan systeemtoepassingen. Kies gewoonweg de juiste oplossing voor uw klant.

Perfecte partners

De veelzijdigheid van de Honeywell Home HCC100 Multizone-regelaar in combinatie met de nieuwe DT4 Ruimtethermostaten van Resideo maakt het installatiewerk voor installateurs eenvoudiger en het gebruikersgemak voor woningeigenaren groter. Daarbij ligt het grote gemak van de HCC100 bij de optie om de regelaar zowel bedraad als draadloos aan te kunnen sturen. In nieuwbouw ligt het voor de hand, maar is het niet altijd noodzakelijk, dat de installateur de thermostaten bedraad koppelt. Zeker in de bestaande bouw, of bij aanpassingen na oplevering van een woning, is het enorm handig dat een installateur meerdere thermostaten nog draadloos kan koppelen.

Eenvoudig voor gebruiker en installateur

Het belangrijkste voordeel van de DT4 zit ‘m in het uiterlijk en bedieningsgemak. In deze thermostaat zitten namelijk alle functies geïntegreerd. Door zijn vormgeving past hij prima in een trendy woning. En tegelijk is hij niet zo aanwezig dat hij in een wat meer traditioneel huis, of in een wat verouderde woning waarin men wil moderniseren, misstaat of te veel opvalt. Tegelijkertijd maakt de Resideo Pro app het voor de installateur ter plekke erg gemakkelijk om de HCC100 in bedrijf te stellen.

Bekijk het assortiment