Productnieuws

Resideo Academy bereidt installateurs voor op de praktijk

Resideo Academy is er voor jou! Onze enthousiaste instructeurs staan voor je klaar zodat jij straks iedere klus aankan. Leer waar, wanneer en hoe jij maar wilt met de trainingen van Resideo Academy. Tijdens de trainingen ga je praktisch aan de slag met onze producten. Omdat je straks precies weet hoe je te werk moet gaan, maak jij van iedere opdracht een succes!

Met de Resideo Academy ga je voor deskundige ontwikkeling. De praktische trainingen en demonstraties geven toegang tot de kennis die je nodig hebt om installaties makkelijker en sneller te plaatsen. Ook leer en begrijp je door deze cursus straks de waarde propositie van onze producten. De verbeterde trainingsinhoud is beschikbaar als eLearning, webinar of training met een instructeur op locatie.

Klassikaal leren op jouw manier

Wanneer urenlang door boeken spitten niet jouw ding is en je gewoon lekker met je handen aan de slag wilt, kun je op verschillende locaties in Nederland de trainingen klassikaal volgen. In een kleine groep met instructeur ga je praktisch aan de slag met het lesmateriaal en leer je direct hoe je onze producten eenvoudig en snel kunt installeren.

Aan de slag met de E-learning

Heb je geen tijd om de training klassikaal te volgen? Ga dan zelf aan de slag met de online en offline E-learning. Download de cursusinhoud en leer onze Resideo producten kennen waar en wanneer het jou uitkomt. Met de Resideo Academy app neem je de cursuscatalogus overal mee naar toe. Na het downloaden van de cursusinhoud kan dat zelfs offline. Je vindt de app in de App store of Google Play onder ‘Resideo Academy’.

De volgende generatie professional

Resideo ondersteunt de ontwikkelingsbehoeften van toekomstige werknemers van onze klanten en branchepartners. Via Resideo Academy bouwen we een gewaardeerde samenwerking op met scholen en stichtingen die vakmensen tijdens hun loopbaan ondersteunen. We streven ernaar nieuwe vakmensen te enthousiasmeren over de bijdrage die zij kunnen leveren aan het creëren van gezonde, veilige en comfortabele huizen. Hun werk, kennis en ervaring in combinatie met onze producten geven vorm aan deze duurzamere toekomst.