Productnieuws

Scoor gegarandeerd met RAUTITAN!

Nieuw in het RAUTITAN assortiment is de 10 meter rol van de robuuste RAUTITAN stabil buis 16 mm. Ideaal voor die kleine klus of aanvulling op het leidingsysteem.

Scoor deze buis nu bij Rensa. Koop een 100 meter rol RAUTITAN stabil 16 mm en ontvang de 10 meter rol inclusief EK speelschemaposter en EK raamsticker gratis!

Met RAUTITAN scoor je op zoveel punten dat de overwinning is gegarandeerd!

Robuust voor de ruwe bouwpraktijk

De robuuste PE-Xa stabil buis is zo sterk dat je er zonder problemen op kunt staan en lopen. Zelfs bij een lichte beschadiging van de aluminium laag behoudt de buis zijn levensduur op druk en temperatuur. De gangbare buisdiameters zijn bovendien makkelijk met de hand te buigen, zonder knikgevaar. Hierdoor werk je snel zonder buiggereedschap en met de zekerheid dat je buis heel blijft.

Hoogste vernettingsgraad (>70%) voor een extreem lange levensduur

Ga je voor RAUTITAN dan kies je voor een systeem dat meer dan aan de minimale productvereisten voldoet. Door de stevige wanddikte van de PE-Xa buis, die door en door vernet is, bezit het ruime marges waarmee ze langduriger bestand zijn tegen hoge druk en temperatuur.

Gegarandeerd dichte verbinding zonder kwetsbare ‘O’-ring

Kies je voor het RAUTITAN-systeem, dan kies je ook voor de betrouwbare en snel te installeren schuifhulsverbindingstechniek. Deze techniek bevat geen O-ring, de buis zelf is de afdichting. Dit betekent minder kans op lekkage.

Bewezen hygiënische verbindingstechniek

Door het opwijden van de buis creëer je een minimale vernauwing bij de verbinding. Deze vrijwel ongehinderde doorstroming voorkomt drukverlies en de daarmee gepaarde snelheidsverschillen, zodat temperatuurschommelingen en vervelende stromingsgeluiden geen kans krijgen. Dankzij deze naadloze (kiemvrije) overgang, de gladde buiswand en een constante snelheid, vermijd je vuilophoping en toenemende aanslag die juist een voedingsbodem zijn voor bacteriën in je leidingsysteem.

Ga naar de actie