Productnieuws

Slimme vloerverwarming

Bij de realisatie van een nieuwe badkamer (of de renovatie daarvan) wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van elektrische vloerverwarming. Omdat een badkamer maar op een paar momenten per dag in gebruik is, heeft deze manier van verwarmen zo zijn voordelen.

De MAGNUM Mat is een unieke vloerverwarmingsmat. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren.

Eenvoudige installatie

MAGNUM Mat is verkrijgbaar in 22 verschillende maatvoeringen van 0,75 tot en met 25 m². Doordat de verwarmingskabel op de mat aan het eind is doorverbonden is er maar aan één zijde een voedingskabel, welke onzichtbaar bevestigd is middels een unieke verbinding. Hierdoor hoeft er geen retour naar de thermostaat gelegd te worden. De Mat kan direct in de tegellijm of egalisatielaag worden verwerkt. Doordat de MAGNUM Mat direct onder de tegelvloer wordt geïnstalleerd is de warmte al snel voelbaar.

Slimme thermostaat

De meegeleverde MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat is intuïtief te bedienen via het ingebouwde touchscreen. Daarnaast kan de gebruiker hem op afstand bedienen via een smartphone of tablet (iOS en Android, werkt hij samen met Siri Shortcuts en de spraak-assistenten van Google en Amazon.

De thermostaat berekent zelf de opwarmtijd. De gebruiker hoeft alleen maar in te geven in welke periodes een vloer warm moet zijn. Hij leert gaandeweg de ideale opwarmtijd (intelligente functie) en past daar automatisch zijn programma op aan. De vloer is dus altijd op temperatuur op het aangegeven tijdstip.

Past in ieder design

Standaard wordt de thermostaat geleverd met een afdekraam (RAL9010). Door het slimme ontwerp past hij op vrijwel iedere serie enkel- en meervoudig schakelmateriaal van de bekende merken.

Klaar voor gebruik binnen 3 minuten

Het programmeren van een thermostaat is voor installateurs een randzaak. Door het eenvoudige opstartmenu is de thermostaat binnen 3 minuten geprogrammeerd en klaar voor gebruik.

Standaard bij iedere set

De MRC wordt standaard geleverd bij iedere MAGNUM Mat, Cable en Foil elektrische vloerverwarmingsset inclusief een ingebouwde luchtsensor en vloersensor.

Bekijk het assortiment

Meer informatie vind je op de website van MAGNUM Heating: www.magnumheating.nl/mrc