Productnieuws

“Smart & Fast” installeren met REHAU

Arbeidstijd is een schaars goed voor elke vakman. Hoe kun je die tijd dan zo efficiënt mogelijk gebruiken? Van REHAU mag je  meer verwachten dan zomaar een productoplossing. Met de producten van REHAU kun je nog slimmer en sneller te werk gaan om zo kostbare tijd te besparen.

Een stap verder gedacht met RAUTHERM vloerverwarming

Bij REHAU kun je kiezen uit 2 typen vloerverwarmingsbuizen. Zo kun je kiezen welke buis voor welke situatie het beste toepasbaar is en waar jij als installateur het fijnste mee werkt. De robuuste RAUTHERM S buis en de flexibele RAUTHERM SPEED buis om snel en soepel de buis te verleggen.

Daarnaast biedt REHAU diverse verlegsystemen: snel en eenvoudig te verleggen systemen voor een ergonomische manier van werken.

Bedien vloerverwarming slim en snel met NEA SMART 2.0

Met vloerverwarming aangestuurd door een slimme ruimteregeling creëer je een echt feelgood-klimaat. NEA SMART 2.0 is de ruimteregeling met een strak design en slimme functies. De ruimteregeling is zeer eenvoudig en snel te installeren. Daarnaast profiteert NEA SMART 2.0 van een centrale programmering van alle thermostaten – gemakkelijk via smartphone, tablet of pc. En is er een storing? Dan kun je eenvoudig op afstand inloggen voor onderhoud en diagnose. Zo bespaar je op tijdrovende afspraken er plaatse.

Absolute zekerheid met het installatiesysteem RAUTITAN

De regelgeving op het gebied van sanitaire installaties, en met name voor drinkwaterleidingen, worden steeds strenger en complexer. Met RAUTITAN ga je voor een installatiesysteem dat jou en jouw klanten zekerheid biedt. En dan kun je door de betrouwbare verbindingstechniek en voorgemonteerde elementen er ook nog voor zorgen dat het installatiewerk heel wat sneller gaat. RAUTITAN zorgt met buis, fitting en schuifhuls voor een duurzaam dichte verbinding zonder O-ring. Door een snelle visuele controle zie je direct dat de verbinding goed is gemaakt en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan achteraf.