Productnieuws

Snel en gemakkelijk: het fischer montagerail systeem in de schijnwerpers

Heb jij al kennis gemaakt met het fischer Light System (FLS)? Recentelijk geïntroduceerd in de markt, biedt dit systeem een revolutie in snelheid en gebruiksgemak bij het creëren van technische installaties. Of je nu bezig bent met buizen, ventilatieleidingen, of kabelgoten, het fischer montagerail systeem FLS maakt het installeren ervan kinderlijk eenvoudig.

Montage zonder moeite

Het modulaire en uitgebreide systeem van FLS maakt het mogelijk om snel en efficiënt montagerails en consoles te installeren. Eén van de grootste voordelen voor jou als gebruiker? Geen gedoe meer met zagen of ontbramen. Met de profielschaar kunnen de strut profielen eenvoudig op maat  worden geknipt in plaats van slijpen. Zo verloopt de montage geruisloos, sneller en netter, zonder herrie, bramen en spetters.

Snel en flexibel

Het FLS maakt gebruik van een snelkliksysteem dat hoofdzakelijk M8 (sleutel 13) vereist, maar ook M6 en M10 zijn toepasbaar. De clix-elementen, zoals de montagehoek MW Clix, zijn eenvoudig en snel te monteren. De schuifmoeren en hamerkopbouten worden op de plaats van ophanging in de montagerail geplaatst en 90° gedraaid. Dankzij de vertanding in het profiel kunnen elementen gemakkelijk en met precisie gepositioneerd worden in de rail.

Ontdek het gemak van het fischer Light montagerail System - een innovatie die jouw installatieklussen naar een hoger niveau tilt. Maak het jezelf makkelijk en profiteer van de snelheid en efficiëntie die FLS te bieden heeft. Voor meer informatie en inspiratie, bekijk onze productpagina.

Bekijk het assortiment