Productnieuws

Stijlvolle temperatuurregeling met de Danfoss kamer- en klokthermostaten

De serie Danfoss kamer- en klokthermostaten zijn ontworpen om gebruiksgemak en tijdloos design te bieden. De Danfoss RET2001™ en TPOne™ thermostaten zijn toekomstbestendige oplossingen voor een verscheidenheid aan moderne uitdagingen, van het verbeteren van wooncomfort tot het beheersen van energiekosten.

RET2001™ kamerthermostaat

Met zijn strakke, minimalistische ontwerp en groot display met achtergrondverlichting, maakt de RET2001™ digitale kamerthermostaat temperatuurregeling eenvoudig. Met handige functies zoals vorstbescherming en vakantiemodus, helpt hij energie te besparen terwijl je weg bent. En met de instelbare maximum- en minimumtemperatuur voorkom je onnodig energieverbruik.

TPOne™ klokthermotaat

De TPOne™ klokthermostaat biedt een tijdloos design en intuïtieve bediening. Met fysieke drukknoppen en een helder display met achtergrondverlichting, maakt hij temperatuurregeling eenvoudig en automatisch volgens de zelf te programmeren schema's. Met vier aanpasbare comfortmodi kun je genieten van een perfect binnenklimaat en tegelijkertijd energie besparen.

Onze TPOne™ thermostaat maakt het eenvoudiger dan ooit om de temperatuur aan te passen, dankzij de eenvoudige knopbediening en aanpasbare comfortmodi. En ben je een keer vroeger thuis dan kun je heel eenvoudig met de knopbediening de temperatuur tijdelijk aanpassen.

Ook de OpenTherm varianten van de RET2001™ en TPOne™ zijn nu verkrijgbaar bij Rensa.

RET2001

TPOne

Bekijk het assortiment