Productnieuws

Stilste geluiddemper van Nederland

Ventilatiesystemen zijn in het hedendaagse leven onmisbaar geworden. Deze systemen zorgen voor een gezond binnenklimaat in huis en voorkomen een negatieve invloed op onze gezondheid. Het zal je vast niet onbekend zijn dat sommige ventilatiesystemen veel lawaai met zich meebrengen. Gelukkig heeft Panflex hier de juiste oplossing voor!

Geluidsoverlast is verleden tijd

De geluidsoverlast die ventilatiesystemen met zich meebrengen, kan een negatieve invloed op het stressniveau hebben en vermindert het comfort. Iets wat niemand waardeert, laat staan blij van wordt. Zeker in de wereld van het vele thuiswerken zijn ventilatiesystemen niet meer weg te denken. Maar ook op kantoor wil je de best mogelijke kwaliteit van de ventilatiesystemen ervaren. De geluidsoverlast kan daarom enorm frustrerend zijn. Panflex verkoopt de beste geluiddempers, zodat je zo min mogelijk hinder ervaart. In welke ruimte dan ook. Comfort staat immers voorop!

De geluiddempers van Panflex zorgen voor comfort

Veel ventilatiesystemen bestaan uit ronde buizen of starre, rechthoekige kanalen. Deze vormen geven geen demping van het ventilatiegeluid en zorgen voor veel ongemak. Door gebruik te maken van flexibele geluiddempers wordt het motorgeluid van de ventilatoren gedempt en is geluidsoverlast verleden tijd. De geluidsdempers zijn flexibel en daarom uitermate geschikt voor kleine ruimtes en eenvoudiger aan te sluiten dan starre bochten.

Unieke oplossing

De geluiddempers bij Panflex zijn uniek en bieden een oplossing tegen de geluidsoverlast van ventilatiesystemen. Omdat de diameter van de geluiddempers in ons assortiment zo’n 6 mm groter zijn dan de nominale diameters van geluiddempers, passen de dempers perfect om de aansluitmonden van de ventilatiesystemen heen. Zo bieden de dempers de perfecte oplossing voor systemen met starre buizen en bochten.

Bekijk het assortiment