Productnieuws

StralendWARM: dé oplossing voor jouw project

Een gezond binnenklimaat op de meest efficiënte manier? Dat is de totaaloplossing StralendWARM, een concept ontwikkeld door InventumMovair en Henrad/Stelrad. Dit concept combineert de beste producten tot een optimaal systeem.

Gezond en comfortabel wonen

De Modul-AIR van Inventum is de opwekker van warmte en warm tapwater. De Modul-AIR onttrekt de energie uit de vervuilde ventilatieretourlucht. Met deze energie verwarmt deze warmtepomp de woning en zorgt deze voor het warme water. En bij woningen met ventilatietype C is deze zeer eenvoudig te plaatsen: op de plaats van de mechanische ventilatiebox.

Movair is daarbij verantwoordelijk voor de ventilerende onderdorpel die onzichtbaar en stil gefilterde verse buitenlucht de woning in laat stromen. Doordat de lucht tussen de platen van de Henrad/Stelrad Ecoradiatoren wordt geleid wordt deze lucht voorverwarmd de ruimte ingebracht.

Het resultaat: een gezond en comfortabel binnenklimaat. Inzetbaar voor zowel hybride oplossingen en all-electric als voor EPC-neutrale en NOM-woningen met de hoogste energieprestatie.

Duurzame totaaloplossing

Het StralendWARM concept is een van de totaaloplossingen van Inventum. We lopen voorop als het gaat om innovatieve ventilatie- en warmwatersystemen die zowel veiligheid, als comfort, lange levensduur en lage energiekosten op een unieke manier weten te combineren. Exact weten wat onze klanten nodig hebben om samen met ons energiebesparende, duurzame totaaloplossingen te bieden, is wat ons elke dag opnieuw drijft. Al meer dan 100 jaar.