Productnieuws

Toepassing Henco Kunststof PK-Fittingen met RVS binnendraden

Installateurs die te maken hebben met installaties van “gedemineraliseerd water” ook wel “ demi of osmose water” genaamd, zijn bij Henco aan het juiste adres. Gedemineraliseerd water is water in zijn puurste vorm, vrij van zouten en mineralen. Het is dan ook juist de zachtheid van het water waarop Henco een nieuwe draadfittingen range heeft afgestemd. De traditionele draadfittingen worden uitgevoerd met messing binnendraden. En het zijn juist de messing draadverbindingen die in combinatie met bedoeld technische water elkaar niet goed verdragen.

De nieuwe RVS 304 binnendraad kunststof persfittingen stelt de installateur in staat deze snel en op professionele wijze te installeren. De toepassingen van gedemineraliseerd water zijn ondermeer terug te vinden in:

  • Wasinstallaties
  • Bedrijfsproces water installaties
  • Producenten van technisch water
  • Medische toepassingen
  • Laboratoria
  • Land- en tuinbouwinstallaties

Juist ook door de combinatie van het vertrouwde assortiment kunststof persfittingen, de nieuwe RVS draadfittingen en de vertrouwde Henco Standard meerlagenbuizen zijn de voordelen groot!

Buizen zijn op rol, of, voor het zichtwerk, op rechte lengten verkrijgbaar. Buismateriaal en persfittingen zijn exact hetzelfde als voor sanitaire installaties. Het assortiment is nog steeds het breedst verkrijgbaar in zijn soort. Hetzelfde geldt ook voor het pers- en verwerkingsgereedschap. Dat gereedschap kan trouwens ook voor de nieuwe RVS draadfittingen gebruikt worden.

Bekijk het assortiment