Productnieuws

Uitgebreide uitwisseltabel Wilo-Pompenwijzer nu online

Al jaren heeft Wilo een uitwisseltabel op de website en in Wilo-Select. Ook via de Wilo-Assistent App is het mogelijk om pompen te vervangen. Deze tools helpen je snel en eenvoudig (oude) pompen uit te wisselen. Door de groeiende behoefte aan meer en betere informatie is een nieuwe uitwisseltabel ontwikkeld: Pompenwijzer.nl.

Na lange tijd van ontwikkeling zijn in de nieuwe uitwisseltabel naast pompen voor circulatie, ook pompen voor drukverhoging, vuil- en afvalwater én bronwater geïntegreerd. Daarnaast zijn aan de Pompenwijzer nu nog meer merken toegevoegd dan in de andere uitwisseltabellen.

Meer pompen en informatie

Met de nieuwe Pompenwijzer is het aantal uitwisselbare pompen meer dan verdubbeld, en staat de teller nu op 8.500 pompen. Bovendien biedt de nieuwe uitwisseltabel je veel informatie over de oude pomp. Bij zeer veel oude Wilo-pompen zijn afbeeldingen en grafieken toegevoegd. Hierdoor kan de gebruiker zelf controleren of de nieuwe pomp de juiste keuze is. Ook bij de nieuwe pompen staat nu meer informatie, zoals afbeelding en andere relevante informatie. Serie-informatie bij de producten maakt snel inzichtelijk waarom het ene artikel beter is in de ene situatie dan het andere artikel.

Meer en betere notities

Onder elke uitwisseling staan notities. Deze geven belangrijke informatie over het uitwisselen, zoals de aanpassing van het leidingwerk of aansluitspanning.

Verder zijn in een aantal gevallen accessoires noodzakelijk bij de uitwisseling. Hiervan worden de benodigde accessoires met artikelnummer getoond bij de mogelijke vervangende pomp. Daarnaast is informatie beschikbaar van andere aanvullende accessoires zodat ook gelijk de passende accessoires kunnen worden besteld.

Grafiek, aansluitschema, maatschetsen, films, animaties, installatie- en bedieningsinstructies en andere media kunnen handig zijn voor de juiste selectie en installatie van een pomp. Daarom is ook deze informatie toegevoegd aan de nieuwe uitwisselgids. Verder is de informatie over drukklassen uitgebreid.

www.pompenwijzer.nl