Productnieuws

Upgrade oude circulatiepompen met Grundfos GO

Lager energieverbruik & meer efficiëntie

Efficiënte en energiezuinige pompen zijn essentieel voor een betrouwbaar verwarmingssysteem en comfort in woningen. Grundfos biedt daarom een eenvoudige oplossing, zodat een vervangende circulatiepomp in 3 snelle stappen gevonden is.

Grundfos GO kan meer dan 10.000 oude Grundfos pompen (ALPHA, MAGNA, COMFORT en UP/UPS) scannen en meer dan 4.000 oude pompen van andere merken vinden. Het is mogelijk vervangers te vinden voor zowel in ketels geïntegreerde als losstaande circulatiepompen.

Hoe werkt Grundfos GO? - 1-2-3 GO

Tijd is kostbaar, daarom werkt Grundfos GO in 3 snelle stappen. Download de Grundfos GO app en ga van 84W naar 5W energieverbruik door de oude pomp te vervangen.

STAP 1: SCAN

Identificeer de huidige pomp door het scannen van de oude pomp met de ingebouwde scanner. Hiermee kan direct de benodigde pompinformatie worden opgehaald als het modelnummer, zonder kostbare tijd te verliezen.

STAP2: VIND

De app bevat een zeer uitgebreide database, waardoor de app vanzelf opzoek gaat naar de beste vervanger voor de in stap 1 gescande pomp. Zo kan de meest energiezuinige vervanger worden geselecteerd.

STAP 3: VERVANG

Selecteer de aanbevolen vervangende pomp, exporteer het bestand en bestel de energiezuinige nieuwe Grundfos pomp zoals de ALPHA2.

Nieuwsgierig?

Download hier de Grundfos GO app voor Apple.
Download hier de Grundfos GO app voor Android.

Kijk voor meer informatie op: GRUNDFOS.NL/GO