Productnieuws

Uponor S-Press PLUS: permanente verbindingen

Met deze perskoppelingen voor meerlagenleidingen creëer je duurzame leidingverbindingen voor professionele drinkwaterinstallaties en verwarmings- en koelsystemen. Ze bieden een uitstekende weerstand tegen sterke mechanische krachten en hebben een hoge belastbaarheid.

De stevige behuizing van de koppeling en de permanent bevestigde pershulzen van roestvrij staal vormen een solide geheel, dat bestand is tegen ruwe omstandigheden. Bovendien kunnen de koppelingen naadloos worden geïntegreerd met bestaande Uponor meerlagenleidingen en gereedschappen. Ze zijn zeer bestand tegen chemische stoffen op de bouwplaats en vertonen bijzondere weerstand tegen corrosie.

Maximale zekerheid

Uponor S-Press PLUS maakt het mogelijk om in enkele seconden betrouwbare verbindingen tot stand te brengen. Dankzij het folie is het eenvoudig om te controleren of een verbinding al is geperst. Elke koppeling is duidelijk gecodeerd met een kleur per diameter, waardoor het gemakkelijk is om de juiste fitting te selecteren. Daarnaast is elke pershuls voorzien van een QR-code, waarmee je direct toegang hebt tot uitgebreide technische informatie en service.

De voordelen van Uponor S-Press PLUS

  • De koppelingen zijn robuust, hierdoor zijn ze bestand tegen corrosie en zware mechanische belastingen.
  • Je bent zeker van een perfecte persverbinding
  • De koppelingen hoeven niet ontbraamd of gekalibreerd te worden
  • Grote doorlaat, waardoor er weinig weerstand ontstaat

Wil je meer weten over de Uponor S-Press PLUS koppelingen? Ga dan naar: www.nathan.nl/merken/uponor

Bekijk het assortiment