Productnieuws

Uponor Uni Pipe PLUS: Meer flexibiliteit bij elk stap in het proces

Uponor Uni Pipe PLUS is de doorontwikkeling van de bekroonde, beproefde en zeer succesvolle meerlagenleiding MLCP die eveneens ideaal is voor de aanleg van complete en flexibele waterleidingsystemen in woningen en bedrijfspanden. Dankzij de ontwikkelde SACP-technologie (naadloze aluminium meerlagenleiding) is deze uitermate geschikt voor de snelle en makkelijke aanleg van waterleidingen met een tot 40% kleinere buigradius. Dit bespaart zowel tijd als geld.

Uponor Uni Pipe PLUS is verkrijgbaar in twee varianten: op lengte of op rol. Beide varianten bieden je buitengewone voordelen:

Uponor Uni Pipe PLUS op rol is duidelijk flexibeler en buigbaarder dan de huidige MLCP-leidingen. Dit bespaart niet alleen tijd bij de installatie, maar ook kosten voor de overbodig geworden montagetoebehoren.

Uponor Uni Pipe PLUS op lengte heeft een speciale aluminium laag die stijver is dan die in de huidige MLCP-leidingen. Dat maakt een optisch aantrekkelijke opbouwinstallatie mogelijk die optimaal is afgestemd op de huidige installatietechnieken. Door de afwezigheid van lasnaden bieden beide varianten maximale montage- en bedrijfszekerheid.

Uponor Uni Pipe PLUS stelt nieuwe normen op het gebied van prestaties en functionaliteit

Uponor Uni Pipe PLUS, gefabriceerd met de SACP-technologie van Uponor, is gebaseerd op een geëxtrudeerde aluminium laag zonder lasnaden! De daaruit resulterende montagevoordelen maken een snelle voortgang van de installatie bij een maximale verwerkingszekerheid mogelijk. Of Uponor Uni Pipe PLUS nu als opbouw of inbouw, voor drinkwater- of verwarmingsinstallaties wordt aangelegd, Uponor biedt altijd de passende systeemoplossing.

Eenvoudige montage met beproefde techniek

Alle Uponor Uni Pipe PLUS leidingen kunnen dankzij de jarenlang beproefde Uponor-persverbindingstechniek eenvoudig, betrouwbaar en snel worden geïnstalleerd.

Bovendien zijn ze volledig compatibel met alle bestaande Uponor fittingstechnologieën en -oplossingen.