Productnieuws

VP Super Grijs: De ultieme keuze voor flexibele ventilatie

Dé oplossing voor optimale luchtverplaatsing. Ontworpen om trillingen op te vangen en perfect te integreren op mechanische ventilatie, afzuigsystemen en wasdrogers.

Bij ventilatie is efficiëntie en duurzaamheid van het grootste belang. Daarom stellen wij graag onze VP Super Grijs ongeïsoleerde ventilatieslang aan je voor. Deze hoogwaardige polyamide doekslangen zijn ontworpen om aan al jouw ventilatiebehoeften te voldoen, en meer.

Een van de opvallende kenmerken van deze ventilatieslangen is hun lichtheid en flexibiliteit. Ze zijn uitermate geschikt voor luchtverplaatsing zonder thermische eisen en kunnen zelfs worden gebruikt voor vochtige lucht. Het polyamide doek maakt de slangen extreem sterk en moeilijk in te scheuren, waardoor ze langdurige trillingen kunnen opvangen. In vergelijking met aluminium ventilatieslangen zijn deze VP Super Grijs-slangen aanzienlijk steviger en duurzamer.

Een ander voordeel van deze ventilatieslangen is de overmaatse diameter van ongeveer 6 mm. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te installeren op ronde, ovale of vierkante aansluitstukken van roosters, ventielen, of roosterplenums van luchtkanalen. Bovendien is het polyamide doek aan de binnenzijde verwarmd, wat zorgt voor een volledig gladde afwerking en minimaliseert het de verstoring van de luchtstroom.

De PVC-coating maakt de slangen licht chemisch resistent, geschikt voor omgevingen met lasdampen en vochtige lucht. En als kers op de taart zijn ze eenvoudig op de gewenste lengte te knippen, waardoor installatie een fluitje van een cent wordt.

Kies voor VP Super Grijs ongeïsoleerde ventilatieslangen en profiteer van efficiëntie, duurzaamheid en veelzijdigheid in jouw ventilatiesysteem. Een slimme keuze voor een frisse en gezonde leefomgeving.
 

Bekijk het assortiment