Productnieuws

Vaillant hybride warmtepomp instapoplossing: aroTHERM pure

Ontdek dé hybride instapoplossing van Vaillant: aroTHERM pure

  • Compact en efficiënte lucht-water warmtepomp
  • Voorzien van split technologie met koudemiddel R32
  • Geschikt als add-on hybride of all-electric ready hybride
  • Hoogst haalbare energielabel A+++ voor verwarming (35°C)
  • Verkrijgbaar in vermogens 4, 6, 8 en 10 kW

Met energieklasse A+++ is de aroTHERM pure hybride warmtepompoplossing de beste in zijn soort. Een echte uitblinker in prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid en perfect geschikt als hybride instapoplossing. De aroTHERM pure kun je tot een buitentemperatuur van -25°C verwarmen en bezit het hoogst haalbare energielabel voor verwarming wat resulteert in extra subsidie in 2024.

Bekijk hier de scherpe actieprijzen: https://rensa.nl/acties/acties-vaillant-actie-maart

Compacte afmetingen

Het buitendeel van de aroTHERM pure is zeer compact vormgegeven. De warmtepomp neemt daardoor weinig installatieruimte in beslag en is eenvoudig op iedere plek te plaatsen. De voor add-on hybride toepassingen meest voorkomende 4 en 6 kW uitvoeringen hebben een installatieoppervlakte van slechts een halve vierkante meter. Daarmee zijn het de kleinste lucht-water warmtepompen binnen het programma van Vaillant.

Eenvoudige ingebruikname

De ingebruikname van de aroTHERM pure is met behulp van een aantal zelfverklarende installatiestappen heel eenvoudig. Het display met touchbediening van het intuïtief vormgegeven binnendeel biedt hiervoor een handige installatie-assistent. Daarnaast is service en onderhoud zeer eenvoudig doordat alle componenten vanaf de voorzijde toegankelijk zijn. Hiermee wordt de benodigde installatieruimte beperkt.

Hybride systeem met ecoFIT pro

De aroTHERM pure vormt samen met de Vaillant ecoFIT pro een aantrekkelijk hybride systeem met een gunstige prijskwaliteitverhouding. Met een robuuste aluminium warmtewisselaar is de ecoFIT pro een bewezen betrouwbare én onderhoudsarme combi hr-ketel. De afmetingen zijn bovendien compact waardoor de ecoFIT pro eenvoudig te plaatsen is.

Eenvoudige installatie met Minibuffer (open verdeler)

Met de gloednieuwe Minibuffer van Vaillant wordt installeren wordt nog eenvoudiger. De Minibuffer combineert de voordelen van een ontkoppelingsbuffer met een compacte installatie én kortere installatietijd. Met de Vaillant Minibuffer wordt de installatie van een hybride warmtepompsysteem sterk vereenvoudigd. Het team van Vaillant adviseert je graag over de exacte mogelijkheden.

Bekijk het assortiment