Productnieuws

Vaillant spaaractie: mooi begin van de zomer

Spaar nu voor een volledig verzorgd nachtje weg in een Valk Exclusief hotel naar keuze! Je spaart mee door het kopen, installeren én registeren van Vaillant cv-ketels en een warmtepomp. Koop nu jouw cv-ketels en warmtepomp bij een Rensa vestiging.

Spaaractie
Oplopend bij 4, 8 en 12 cv-ketel productregistraties, en daarna 1 warmtepomp registratie, spaar je voor Valk Exclusief waardebonnen. Hiermee kan je een volledig verzorgde overnachting bij elkaar sparen! Doe mee en meld jouw bedrijf aan op: vaillant.nl/spaaractie.

Deelnemende producten
Onder de deelnemende producten vallen onder andere de nieuwe lucht-water warmtepomp aroTHERM pure en de cv-ketel ecoFIT Pro; de perfecte combinatie voor een hybride instapoplossing. Bekijk www.vaillant.nl/spaaractie voor alle deelnemende producten.

Nieuw: lucht-water warmtepomp aroTHERM pure
Met de nieuwe aroTHERM pure biedt Vaillant een lichte en compacte lucht-water warmtepomp die uitermate geschikt is voor hybride systemen. De aroTHERM pure is voorzien van R32 split technologie en is beschikbaar in vermogens van 4, 6, 8 of 10 kW. Door het compacte formaat kan voor ieder woningtype een passend hybride warmtepompsysteem worden ontworpen.

De aroTHERM pure kan als add-on bij ieder type bestaande cv-ketel worden geplaatst of als onderdeel van een compleet nieuw verwarmingssysteem worden geïnstalleerd. In het laatste geval kan gelijktijdig een nieuwe Vaillant cv-ketel worden geplaatst - zo is de warmtepomp perfect te combineren met de cv-ketel ecoFIT Pro.

Samen met een eenvoudige installatie en gunstige prijs-/kwaliteitverhouding is de aroTHERM pure een aantrekkelijke hybride instapoplossing voor zowel installateur als woningeigenaar. De warmtepomp is momenteel extra financieel aantrekkelijk door de combinatie van de lopende cashbackcampagne van Vaillant waarbij consumenten een €300,- retour voor een warmtepomp ontvangen en de geldige de overheidssubsidies.

Bekijk de aroTHERM pure

Bekijk de ecoFIT Pro