Productnieuws

Vaillant’s nieuwe hr-ketels: ecoTEC plus en ecoTEC exclusive

Met de introductie van de nieuwe ecoTEC plus en de ecoTEC exclusive brengt Vaillant haar nieuwe generatie hr-ketels op de markt. Beide ketels zijn toekomstbestendig en zijn voorzien van de laatste technologieën.

Efficiëntie door technologie

Intelligente IoniDetect-technologie stelt de ecoTEC plus en ecoTEC exclusive in staat om zich aan te passen aan veranderende aardgaskwaliteit zodat constant geoptimaliseerde verbranding wordt gewaarborgd. De ecoTEC plus is voorzien van een 1:9 modulatie met energielabel A+ (98%) voor verwarming in combinatie met vSMART, sensoHOME + buitenvoeler of sensoCOMFORT systeemregelaar. De ecoTEC exclusive heeft een modulatiebereik van 1:12 en heeft een XXL tapprofiel voor tapwater. Beide ketels zijn voorzien van een unieke warmtewisselaar waardoor restwarmte uit verbrandingsgassen wordt onttrokken zodat extra zuinig warm tapwater geleverd kan worden.

Betrouwbaarheid door kwaliteit

De Vaillant kwaliteit voor de warmtewisselaar en platenwisselaar is reeds bewezen in de miljoenen keren dat een Vaillant ketel is geplaatst. Zowel de ecoTEC plus als de ecoTEC exclusive zijn doorontwikkeld op basis van de lang bewezen topkwaliteit en toonaangevende Duitse technologie. De gesloten toestellen in onderdruk met extra veilige metalen omkasting en veiligheidssifon voorkomen lekkage van verbrandingsgassen.

Comfort in installatie en onderhoud

Installatiegemak is gegarandeerd door de integratie van alle essentiële installatiecomponenten. Tijdbesparend is de nieuwe inbedrijfsstelling-assistent die middels het intuïtieve touchscreen door de installatie van de ketel leidt. De ecoTEC exclusive ondersteunt u met de unieke hydraulische installatie assistent. Onderhoud kan gemakkelijk vanaf de voorzijde worden gepleegd.

Beheer op afstand is mogelijk met de sensoNET communicatiemodule en de sensoAPP. De sensoNET gateway is als plug & play aan te sluiten onder de hr-ketel.

Hybride ready: toekomstbestendig verwarmen

De ecoTEC plus en exclusive zijn hybride ready en dus combineerbaar met een warmtepomp. De hybride warmtepompsystemen van Vaillant zijn intelligent en maken gebruik van een geavanceerde regeling om de warmtepomp en de ketel zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Op deze manier bespaart uw klant maandelijks flink op de energierekening.

Vraag naar de beschikbaarheid van de nieuwe hr-ketels ecoTEC plus en ecoTEC exclusive bij een van de Rensa vestigingen.