Productnieuws

Van 50W naar 5W: Circulatiepompen upgraden met Grundfos GO

Lager energieverbruik en meer efficiëntie met Grundfos GO
Pompen zijn verantwoordelijk voor 10% van het totale elektriciteitsverbruik op de wereld, simpelweg omdat veel pompen verouderd zijn en daardoor niet efficiënt werken. Als het gaat om het verwarmen van woonhuizen, dan is betrouwbaarheid alles. Betrouwbare verwarmingssystemen zorgen er immers voor dat het comfort intact blijft en efficiënte en energiezuinige pompen spelen hier een grote rol bij. Maar hoe staan we er nu voor in Nederland en hoe denkt Grundfos te kunnen helpen met een heldere missie?

Simpel! Het vervangen van een oude circulatiepomp levert aanzienlijke energiebesparingen op en met de Grundfos GO app is die vervanger in een mum van tijd gevonden. Met Grundfos GO is het super eenvoudig op te bepalen welke pompen aan een upgrade toe zijn. Sterker nog: de app kan meer dan 10.000 oude Grundfos pompen (ALPHA, MAGNA, COMFORT en UP/UPS) scannen en meer dan 4.000 oude pompen van andere merken vinden. Het is mogelijk vervangers te vinden voor zowel in ketels geïntegreerde als losstaande circulatiepompen.

Gebruik van de app: 1-2-3 GO

Tijd is kostbaar en de juiste vervanger voor een oude circulatiepomp vinden kan best een klus zijn. Daarom helpt Grundfos een handje met een zeer snelle en eenvoudige app die de juiste pomp zo heeft gevonden. Download de Grundfos GO app en ga van 50W naar 5W energieverbruik door een oude pomp te vervangen.

Hoe werkt Grundfos GO?

  1. SCAN de oude pomp: Identificeer de huidige pomp door het scannen van het type plaatje, of het invoeren van het productnummer of de productnaam.
  2. VIND de juiste vervanger: Bevestig het resultaat na het vinden van de huidige pomp in stap 1.
  3. VERVANG de oude pomp: Selecteer de aanbevolen vervangende pomp, exporteer het bestand en bestel de energiezuinige nieuwe Grundfos pomp zoals de ALPHA2.

Wij gaan de missie aan zoveel mogelijk pompen te vervangen in Nederland. Zo dragen we met zijn allen bij aan het verminderen van het energieverbruik.

Meedoen?

Download dan nu snel de Grundfos GO app nu in de Apple App Store of Apps van Google Play.