Productnieuws

Vasco Niva collectie, verfijnd tijdloos design op maat voor elke ruimte

Creëer één en dezelfde look & feel in je volledig interieur. Met één tijdloze designcollectie reikt Vasco heel wat warmteoplossingen aan.

Niva verticaal & horizontaal: pure eenvoud

De ultracompacte Niva verticaal  is één en al functionaliteit door de optimale luchtdoorstroming en de extra hoge warmteafgifte die meteen op gang komt. Niva horizontaal is en blijft een toonbeeld van efficiënte toegepaste vormgeving.

Niva Soft klasse in creativiteit, slim in gebruik

Deze uitvoering heeft zacht afgeronde zijkanten. Voor nog meer gebruiksgemak is er de thermostaatkop op deurknophoogte.

Niva Bath nog meer gebruikscomfort in de badkamer

In tegenstelling tot alle andere Vasco radiatoren staat de Niva Bath verder van de wand (afstand tot de wand = 325 mm). Hierdoor ontstaat aan de achterzijde van de radiator extra ruimte voor meer functionaliteit met een kapstoksteun en 3 leggers.

Niva-EL & Niva Blower elektrisch verwarmen: een duurzaam alternatief

De aansturing van de puur elektrische Niva gebeurt via een bijgeleverde thermostaat die draadloos verbonden is via radio-frequentie (RF). 

Niva Blower werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie. Zo wordt er geen  kilowattuur te veel gebruikt.

Niva Mixed een hydraulische radiator die ook elektrisch kan werken

Met de Niva Mixed lanceert Vasco een hydraulische radiator die ook elektrisch kan werken. Een hybride radiator biedt de mogelijkheid om aan te sluiten op een centraal verwarmingssysteem of om op elektriciteit te werken. Uitermate geschikt voor ruimtes die je snel moet opwarmen, zoals de badkamer, als het centrale verwarmingssysteem uitgeschakeld staat.

Vasco Niva-radiatoren verhogen het wellnessgevoel in je badkamer met slimme, doelgerichte oplossingen en accessoires die doordacht en efficiënt in de vormgeving zijn geïntegreerd.

Meer info: vasco.eu