Productnieuws

Installeren #LikeABosch

De VSK-presentatie van Nefit Bosch stond in het teken van drie speerpunten: warmtepompen, HR-ketels en Airco. En dat natuurlijk aangevuld met ander interessant produktnieuws.

Warmtepompen

Nieuw is onder meer de Compress 5800i AW lucht-water warmtepomp en dan in hybride uitvoering. Ook deze monoblock versie op propaan geldt als de stilste.  Nefit Bosch introduceerde ook een warmtepompboiler, de Compress 5000. Deze gebruikt naar keuze ventilatielucht of buitenlucht als bron.

Airconditioners

Het airco-programma van Nefit Bosch omvat drie single-split airco’s, met Climate 7000i als het nieuwste model. Nieuw zijn ook de wand- plafond en kanaalvarianten voor de Climate 5000 MS multi-split buitenunit.  

Deze is vanaf mei beschikbaar bij Rensa Verwarming & Ventilatie.

Cv-ketels

Op de VSK was verder ook de Nefit 9700i te zien. Dit nieuwe HR-toestel met vermogens van 25 tot 50 kW komt beschikbaar in twee single-varianten en drie combi-varianten voorzien van een voorraadboiler. Het multigasblok van de Nefit 9700i kan snel ingesteld worden op andere gassamenstellingen en het toestel is klaar voor bijmenging van 20% waterstof. Binnenkort verkrijgbaar bij Rensa Verwarming & Ventilatie.

Meer weten? Ga naar nefit-bosch.nl

Bekijk het assortiment