Productnieuws

Veilige, water- en luchtdichte Solar Kabel- en Leidingdoorvoer

Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°- 55°

De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°- 55° van Ubbink is een unieke oplossing speciaal voor hellende daken die een definitief einde maakt aan storingen in dakaansluitingen door vocht.

Volledig lucht- en waterdicht

Doordat de Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°- 55° volledig lucht- en waterdicht is en bovendien is uitgerust met twee aparte doorvoerbuizen voor de plus en min kabel, zijn kortsluiting en storingen voortaan verleden tijd.

Gangbare hellende daken

Met deze innovatieve oplossing komt Ubbink tegemoet aan de belangrijkste wensen ten aanzien van storingsvrije dakaansluitingen. De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°- 55° voorkomt namelijk niet alleen storingen, maar is tevens geschikt voor alle gangbare hellende daken en dakpakkettypes en voorziet in een optimale plaatsingsvrijheid.

Montage video

Bij de montage van de Solar Kabel- en leidingdoorvoer geldt: Denk SMART voordat je start. Het is belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over de installatie ervan. Dat scheelt je vaak een hoop tijd en gedoe. Daarom hebben we een handige montage video. Op die manier zie je precies hoe onze Solar Kabel- en leidingdoorvoer gemonteerd moet worden. En we geven je er ook nog allerlei slimme tips bij, zoals je dat van ons gewend bent. Bekijk de video op www.ubbink.nl/montagevideo

Advies op maat

Heb je vragen? De specialisten van Ubbink adviseren je graag. Bel het Ubbink Adviesteam 0313 480 300 of stel je vraag per mail via advies@ubbink.nl.

Bekijk het assortiment