Productnieuws

Vellige en efficiënte gas- en waterstofleidingsystemen: de sleutel tot duurzame energie

Ondanks de huidige energietransitie zijn gasleidingsystemen een onmisbaar onderdeel van onze moderne energievoorziening. Ze fungeren als een uitgebreid netwerk van leidingen en apparatuur, dat aardgas, en in de toekomst waterstofgas(H2), veilig en efficiënt transporteert van bronnen naar huishoudens, bedrijven en industrieën wereldwijd. Deze systemen spelen een cruciale rol bij het voorzien in onze energiebehoeften, zoals verwarming, koken, elektriciteitsopwekking en diverse industriële toepassingen. De bestaande infrastructuur kan gelukkig grotendeels in stand blijven als we gedeeltelijk of geheel omschakelen naar het schone waterstof.

Aalberts integrated piping systems biedt vele producten voor gasinstallaties. Van fittingen en kogelafsluiters tot gasaansluitkranen en gasslangen. De VSH XPress Koper, VSH PowerPress en VSH SudoPress Koper gasfittingen zijn duidelijk herkenbaar door opvallende gele markeringen en een gele Visu-Control®- en o-ring en zijn H2-ready, gecertificeerd volgens Gastec QA AR214. Ook de gasfittingen van VSH Super hebben een H2-ready Gastec keur.

Naast fittingen hebben we ook diverse gasappendages in ons assortiment, zoals VSH gaskogelkranenVSH gasaansluitkranen en gasslangsets, waarmee u de gasinstallatie kunt completeren.

Onze gasproducten hebben natuurlijk de benodigde nationale en internationale keuren, zoals Gastec Qa, Gastec Qa AR214, DVGW-Gas, ÖVGW-Gas, SVGW-Gas en ARGB-KVBG.

Voor laboratoriuminstallaties biedt Aalberts integrated piping systems insteekgasaansluitingen met thermische beveiliging waarmee de bijbehorende slangen snel en veilig aan- en afgekoppeld kunnen worden.


Bekijk het assortiment