Productnieuws

VENTO, de ultra-lagetemperatuurradiator met koelfunctie

Een Henrad VENTO ultra-lagetemperatuurradiator verwarmt je woning met de laagste watertemperaturen, dus zuiniger, zonder dat je aan warmtecomfort moet inboeten.

Energie-efficiënt en stil

Met een lage aanvoertemperatuur tussen 35 en 60°C bespaart de VENTO energie, zonder in te leveren op warmtecomfort. De ingebouwde ventilatoren zorgen voor extra convectiewarmte en passen zich snel en volledig automatisch aan de gevraagde temperatuur aan.

De gemeten geluidsdruk van de ventilatoren bedraagt op een afstand van 1 meter voor een type van 600 mm hoog bij 1000 mm lang slechts 32 dB(A).

Ook koelen is mogelijk

En nog meer comfort: in combinatie met een warmtepomp, ingesteld op een minimum van 17°C, kan je met een VENTO radiator ook koelen. Ook de koeling werkt  volautomatisch en voelt als een aangenaam, verfrissend briesje.

Slim en gebruiksvriendelijk

Er is geen complex bedieningspaneel. De radiator wordt gewoon via een thermostatische kraan (en/of kamerthermostaat) volautomatisch aangestuurd.

Eenvoudig te installeren

De VENTO is makkelijk te koppelen aan elke verwarmingsbron en wordt geïnstalleerd zoals traditionele radiatoren, er is alleen een stopcontact vereist (voor de ventilatoren).

Verwarmen in stijl

Bij VENTO radiatoren is alles ingebouwd in de radiator. Zo blijft de typische radiatorvorm bewaard. Er zijn 2 uitvoeringen: de Compact VENTO met 4 aansluitingen en een geprofileerde voorzijde; en de Everest Plan VENTO met 6 aansluitingen en een vlakke voorplaat.

Ga naar het assortiment