Productnieuws

Verlaag je energierekening en CO2-voetafdruk

Comfortabel wonen, werken of recreëren is deels afhankelijk van een prettig binnenklimaat. Niet te warm, niet te koud en geen plotselinge temperatuurverschillen. Maar bij het kiezen van een verwarmingsoplossing is niet alleen de temperatuur belangrijk. Want regelgeving verandert continue, en dat heeft een enorme impact op de keuze van de klant van vandaag.

Duurzaamheid en energieverbruik zijn de belangrijkste factoren die consumenten meenemen in hun overweging op dit moment. Door de gasketel te vervangen door een lucht-water warmtepomp (AWHP) verklein je je ecologische voetafdruk. En met het productassortiment van LG, verlaag je ook je energierekening.

Een duurzame oplossing

LG’s lucht-water warmtepompen zijn één van de duurzaamste ter wereld en behoren daardoor tot de top van de markt. Doordat LG systemen zo energie-efficiënt mogelijk worden gemaakt, verlagen ze drastisch de CO2-uitstoot. Ook verminderen ze de totale hoeveelheid afvalstoffen uit de productie door gebruik te maken van milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Dit blijft niet onopgemerkt. Het Amerikaanse magazine Forbes heeft LG uitgeroepen tot één van de meest duurzame bedrijven ter wereld!

Bekijk het assortiment