Productnieuws

Elektrische Desingradiatoren

VERTICALE ELEKTRISCHE DESIGNRADIATOREN

TRITON E en TRITON E-VENTO

De Triton E en Triton E-VENTO zijn moderne elektrische handdoekradiatoren met horizontale vlakke buizen die per 3 gegroepeerd zijn, met tussenruimtes tussen de verschillende segmenten. Ze hebben een exclusief asymmetrisch ontwerp doordat de collectoren zich aan 1 zijde van de radiator bevinden. De Triton E-VENTO beschikt bovendien over een blower van 1000W voor een nog snellere opwarming.

VENICE E en VENICE E-VENTO

De Venice E en de Venice E-VENTO zijn moderne elektrische handdoekradiatoren met horizontale vlakke buizen, met tussenruimtes tussen de verschillende segmenten. Ze combineren een mooi uiterlijk met een uitzonderlijke verwarmingsefficiëntie. De Venice E-VENTO is de Venice E met een blower van 1000W.

ARNO SINGLE E

De Arno Single E is een aantrekkelijke witte elektrische handdoekradiator, die met zijn afgeronde contouren tijdloze elegantie en functionele energie-efficiëntie biedt. De Arno Single E is een perfecte keuze voor badkamers en heeft een eenvoudig en elegant stalen buis-op-buis-ontwerp dat voldoende en handige ophangruimte biedt voor handdoeken.

HORIZONTALE ELEKTRISCHE DESIGNRADIATOREN

LIDO en NUBE

De Lido is een aluminium radiator met een natuurstenen hart, de Nube is een stalen radiator met een gladde, gebogen voorzijde en een natuurstenen hart.  Met behulp van droge traagheidstechnologie verwarmen deze radiatoren de lucht in je kamers via een convectieproces met een zachte en continue warmte. Dit betekent minder energieverbruik en snellere opwarmtijden omdat de interne steen zich zachtjes aanpast aan de gewenste temperatuur.

NAVALE en LAGO

De Navale en de Lago zijn oliegevulde aluminium radiatoren, gemaakt met slanke en compacte verticale vlakke kolommen, waarvan die van de Lago aan de bovenzijde stijlvol afbuigen. Beide radiatoren worden verwarmd door gebruik te maken van een elektrisch element dat is ondergedompeld in de thermodynamische olie. Deze onderhoudsvrije en speciaal samengestelde vloeistof is ontworpen om de warmte snel en gelijkmatig over de radiator te verdelen, die op zijn beurt de warmte via straling naar je kamer afgeeft.

INFRAROODPANEEL

RAGGIO

De Raggio is eenvoudig te installeren en geschikt voor elke omgeving dankzij een minimaal ontwerp. Hij geeft een gevoel van natuurlijke warmte en verspreidt deze gelijkmatig door de transmissie van infraroodstralen.

Bekijk het assortiment