Productnieuws

Verwarmen zonder concessies

Naast alle aandacht voor warmtepompen blijft er de komende jaren ook een markt voor HR-ketels. Waar een warmtepomp om wat voor reden niet mogelijk is, kan een consument toch op gas besparen door aanschaf van een HR -ketel voorzien van de modernste technologie.

Bewezen betrouwbaar

De bewezen techniek van de nieuwe Nefit 9700i is geënt op één van de betrouwbaarste in de markt. Met hoogwaardige materialen, extra beveiligingen en een optionele concentrische rookgasafvoer. De Nefit 9700i is kampioen in het slim gas terugnemen en daardoor zuiniger dan vergelijkbare toestellen in de markt. Alleen al de nieuwe, toerengeregelde Low Energy-Long Life pomp bespaart tot honderden euro’s over de totale levensduur. Het toestel is superstil in gebruik, dankzij onder meer de perfect geïsoleerde mantel.

Stijlvolle afwerking

Dit HR-toestel met een stijlvol design hoef je niet te verstoppen. Geen wirwar aan leidingen en losse componenten rondom de ketel, maar alles zoveel mogelijk netjes weggewerkt in het toestel.

Warm water op maat

Er zijn twee modellen met elk hun eigen voordelen. Kies voor de Nefit 9700i met een bijpassende externe boiler op maat: van 80 tot wel 1.000 liter! Of kies voor alles-in-een met de Nefit 9700i AquaPower Plus. Dit toestel heeft namelijk een ingebouwde, energiezuinige RVS boiler. De intelligente boiler-oplaadtechnologie levert 21 of 24 liter warm water per minuut afhankelijk van het type, voor royaal douchecomfort en een snel gevuld bad.

Meer weten? Ga naar nefit-bosch.nl

Bekijk het assortiment