Productnieuws

Vooruitgang met MaxiPro training. Conex Bänninger is op een missie om een nieuwe generatie gecertificeerde MaxiPro installateurs te creëren.

Conex Bänninger, marktleider op het gebied van innovatieve persfittingen voor airconditioning en koeling, heeft zijn online trainingsplatform vernieuwd met nieuwe en verbeterde functies.

Deze nieuwe functies omvatten een betere navigatie om de algehele ervaring makkelijker te maken. Binnen het nieuwe online trainingsplatform heb je ook toegang tot ondersteunend materiaal zoals literatuur en video's om je te helpen en te begeleiden tijdens de training.

Of je nu leerling bent of een ervaren installateur die zich wil bijscholen, je kunt toegang krijgen tot eersteklas online training door op de button onder dit bericht te klikken.

De training duurt minder dan een uur en als je de module met succes hebt afgerond en geslaagd bent, kun je een certificaat downloaden en ontvang je 10 jaar productgarantie.

Maxipro heeft een revolutie teweeggebracht in het verbinden van leidingen voor airconditioning- en koeltoepassingen. Het innovatieve 3-punts systeem (van ¼“ tot 1 3/8”) zorgt voor een veilige, schone, permanente en lekvrije verbinding. Persfittingen zijn aanzienlijk sneller te installeren dan hardsolderen en vereisen geen 'warm-werk' vergunning op locatie.

Ga naar de online training