Productnieuws

Waar kan Albrand jou mee van dienst zijn?

We hebben alle kennis in huis over vloerverwarming en -koeling. Het is wat we dagelijks doen en waar we je graag mee vooruit helpen. Maar we doen meer. We hebben kennisoverdracht hoog in het vaandel staan en willen de installateur optimaal ontzorgen. Zowel voor, tijdens als na een project kunnen we veel voor je betekenen. We zetten al onze diensten voor je op een rij:

Training op jouw locatie of bij ons op kantoor

Tijdens een training of rondleiding vertellen we jou en je medewerkers graag meer over onze producten. Over alle facetten van vloerverwarming en vloerkoeling, de verschillende verlegsystemen, het monteren van de verdelers, het waterzijdig inregelen en het vullen en ontluchten van de vloerverwarmingsinstallatie. En wil je meer weten over het droogbouwsysteem Knauf Brio? Dan leggen we je deze speciale renovatiemethode natuurlijk ook graag van a tot z uit.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op met je accountmanager bij Rensa of Albrand.

Van ontwerp tot opleverrapport

Als je akkoord bent met onze calculatie en het ontwerp en ons de opdracht geeft, verzorgen wij voor een verlegtekening die standaard wordt voorzien van een verdelerstaat inclusief inregelstanden per groep. Ook het leggen van vloerverwarming, het monteren van regelingen en het stofarm inslijpen is een vak apart dat we je graag uit handen nemen. In het kader van de Wet kwaliteitsborging werken wij met Snagstream: overzichtelijk wordt de complete montage van een project gedocumenteerd met foto’s, inclusief een opleverrapport voor de klant.

Zo ontzorgen we je voor, tijdens of na de oplevering van een project. Meer weten? Geef ons via verkoop@albrand.nl je vragen of wensen door en we helpen je verder.