Productnieuws

Snelle en gemakkelijke montage van buizen met de Walraven starQuick® beugel!

Walraven starQuick®: Snelle en gemakkelijke montage!

De Walraven starQuick® beugel staat garant voor een betrouwbare en tijdbesparende buisbevestiging. De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden. Door de buis slechts met lichte druk in de Walraven starQuick® beugel te drukken, klemmen de twee beugelhelften om de buis en sluit de beugel; hierdoor is gereedschap niet nodig.

Bevestiging van twee of meer buizen

De Walraven starQuick® beugels zijn verkrijgbaar voor alle buissoorten in Ø 10–65 mm en toepasbaar voor sanitaire en verwarmingsinstallaties. Ook mogen de beugels tevens gebruikt worden voor bevestiging van elektrokabels en elektrobuizen.

Walraven starQuick® biedt tevens de mogelijkheid voor het bevestigen van meerdere parallel lopende buizen. Door de unieke profilering kunnen meerdere beugels eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden en zo kan dus nóg een buis of kabel bevestigd worden.

De perfecte combinatie

De range van Walraven starQuick® omvat ook innovatieve accessoires om het systeem compleet te maken. Denk hierbij aan de draadstangadapters waarmee beugels eenvoudig vastgemaakt kunnen worden.

De draadstangadapters met de beugel kunnen perfect aan de Walraven Britclips RSWB® bevestigd worden. Dit is een echte gamechanger voor de montage van leidingen bij systeemwanden en elektrotechnische dozen. Deze console is daardoor veel gebruikt door loodgieters, maar ook door elektriciens.
Kortom, met de combinatie Walraven starQuick®, Walraven Britclips RSWB® en draadstangadapters ben je verzekerd van een veelzijdig montagesysteem voor een makkelijke, betrouwbare en tijdbesparende installatie. Een slimme montageoplossing voor diverse toepassingen!

Vraag een gratis sample pakket aan via: www.walraven.com/nl/starquick

Bekijk het assortiment