Productnieuws

Warmtepomp? Combineer met Jaga radiatoren!

Iedereen aan de warmtepomp? Vergeet dan vooral niet ook de verwarming aan te passen. Want dan behaal je pas echt duurzame resultaten! Jaga Climate Designers biedt energiezuinige radiatoren die werken op LTV én kunnen koelen. Zo wordt er één binnenklimaatoplossing gecreëerd. Jaga biedt twee soorten koeling; Strada Hybrid voor niet-condenserende koeling én Briza voor condenserende koeling. Duurzaam én comfortabel!

Strada Hybrid

De Strada Hybrid heeft naast de bekende Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte snel te koelen, indien gecombineerd met een warmtepompinstallatie. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. Dit milieuvriendelijke systeem koelt met een watertemperatuur van 16 graden en koelt daarmee drie keer zoveel als vloerkoeling. Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat.

Nog geen warmtepompinstallatie? Kies dan voor Strada en laat je HR-ketel op zijn laagste watertemperatuur werken en dus op zijn hoogste rendement. Zo bespaar je direct op de energierekening. Elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp, door het Dynamic Boost Hybrid-systeem toe te voegen.

Briza

Is er de wens om actief te koelen om de ruimte nog koeler te maken? Dan is de Briza van Jaga het geschikte toestel. De Briza maakt gebruik van condenserende koeling en koelt met een watertemperatuur vanaf 7 graden. Deze koeling is vergelijkbaar met airconditioning, maar is veel zuiniger.

De Briza is zowel als inbouw als wandmodel beschikbaar én is superstil. Achter de Briza schuilt een ingenieuze warmtewisselaar, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem. Briza is daardoor het slankste type op de markt met zo’n groot vermogen. Er is de mogelijkheid tussen een 2-pijps of 4-pijpsuitvoering. De 4-pijpsuitvoering maakt het mogelijk om in verschillende ruimtes tegelijkertijd te koelen en te verwarmen, doordat deze over twee warmtewisselaars beschikt.

Bekijk het assortiment