Productnieuws

Wavin AS+, de stilste keuze voor afvoersystemen

Snellere en eenvoudige installatie, compact ontwerp én perfecte geluidsabsorptie: bij de doorontwikkeling van Wavin AS is niets aan het toeval overgelaten. Deze nieuwe generatie Wavin AS+ is de ultieme oplossing voor geluidsreductie, zowel voor bouwkundig adviseurs als installateurs.

De stilste keuze voor afvoersystemen

In zowel appartementen als bedrijfsgebouwen is geluidshinder een serieuze bron van ergernis. Gelukkig biedt Wavin AS+ een innovatieve oplossing die niet alleen effectief afvalwater afvoert, maar ook geluidsoverlast minimaliseert. Met optimale geluidsisolatie, dankzij een unieke combinatie van hoogwaardig kunststof en robuuste wanddikte, verzekert Wavin AS+ een rustige en stille omgeving.

Overal waar stilte ertoe doet

Wavin AS+ is niet zomaar een afvoersysteem; het is een geluidsisolerende oplossing die een verschil maakt in geluidshinder. Of het nu in een huis, appartement, hotel, ziekenhuis of andere omgevingen is, Wavin AS+ biedt de perfecte combinatie van prestatie, betrouwbaarheid en comfort. 

Bovendien dempt het contactgeluid van de afvoer effectief, door het gebruik van mineraal versterkt  polypropyleen (PP) en speciaal ontworpen beugels, waardoor trillingen en geluidstransmissie worden verminderd.

Snelle installatie. Dat scheelt tijd!

De AS+ hulpstukken onderscheiden zich met hun unieke blauwe manchet, die niet alleen lekkages voorkomt, maar ook de kans op installatiefouten minimaliseert. De gepatenteerde manchet is voorzien van geïntegreerd glijmiddel, wat de installatie vereenvoudigt en een waterdichte afsluiting garandeert.

Tijd is kostbaar voor een installateur, daarom zijn hoekmarkeringen geïntegreerd in om zo snelle en nauwkeurige plaatsing mogelijk te maken. Het golvende spie-eind vermindert insteekkracht aanzienlijk, waardoor het installatieproces soepeler en sneller verloopt. Het compacte ontwerp biedt flexibiliteit voor installatie in kleine en smalle ruimtes, waar efficiënt gebruik van beschikbare ruimte van cruciaal belang is.

Meer weten over AS+ of onze andere binnenrioleringoplossingen? Ga naar Wavin.nl 


Bekijk het assortiment