Productnieuws

WICU® Clim: De geïsoleerde koelleiding

WICU®Clim is een in de fabriek gemaakte warmte- of koude voorgeïsoleerde koperen buis die wordt gebruikt in koel-, airconditioning- en verwarmingstoepassingen. WICU®Clim wordt geproduceerd in inch-afmetingen. 

WICU®Clim is een geïsoleerde koelleiding 

WICU®Clim wordt geproduceerd in inch-afmetingen. De buizen zijn ommanteld met PE-schuim met gesloten cellen, waardoor verliezen aan koel- of verwarmings-energie sterk worden gereduceerd. Een PE-folie met hoge diffusieweerstand voorkomt waterdampdiffusie in de isolatie en behoudt op die manier een efficiënt en duurzaam isolerend effect. Wicu®Clim koperen leidingen zijn geschikt voor bijna alle in de markt toegepaste koelmiddelen evenals de overeenkomstige mengsels. Dit zijn in het bijzonder alle veiligheidskoelmiddelen, kooldioxide en brandbare koolwaterstofkoelmiddelen,evenals hun mengsels.

De buis heeft een flexibele zachtgeveerde koude- en warmte-isolatie. Het is economisch verwerkt met weinig voegen en heeft een hoge waterdampdiffusieweerstand. De ommanteling heeft een gouden UV-bestendigheid . Persen, hard solderen en zacht solderen zijn mogelijk als verbindingstechnieken. Elke WICU®Clim rol is omwikkeld met folie en afzonderlijk verpakt in een kartonnen doos.

Bekijk het assortiment