Productnieuws

Wil jij ook meer warmtepompen installeren in minder tijd?

Vandaag de dag is het knelpunt vaak de beschikbaarheid en tijd van de installateur. Er zijn veel installateurs die de energietransitie volop omarmen maar simpelweg niet de tijd hebben om in korte tijd aan alle aanvragen en opdrachten te voldoen.

Als installateur meer installeren in minder tijd? Word dan ATAG GreenDealer en maak gebruik van de speciale ComfortDiensten. Deze maken het installeren en onderhouden van duurzame verwarmingsinstallaties eenvoudiger.

Nieuw dealermodel

ATAG introduceert het dealermodel ATAG GreenDealer met bijbehorend dienstenpakket, de ComfortDiensten. Dit is een uitgebreid pakket met voordelen die jou als installateur helpt om makkelijker, sneller en beter warmtepompen te installeren.
Elke ATAG GreenDealer kan gebruik maken van de ATAG ComfortDiensten. Dit betekent extra ondersteuning bij het installeren, ingebruikstellen en onderhouden van warmtepompen. Met daarnaast nog de mogelijkheid van aanvullende garantie.

Beheer op afstand en monitoring

Als installateur kan je gebruik maken van het digitale platform ATAG ProZone, waardoor bijvoorbeeld storingen aan de warmtepomp op afstand kunnen worden geconstateerd en in sommige gevallen ook direct kunnen worden opgelost. Op deze manier is een servicebezoek overbodig. Hierdoor bespaart de installateur tijd én CO2 uitstoot voor een rit op en neer naar de klant. GreenDealers kunnen ook extra producttrainingen ontvangen wanneer dit gewenst is. Waardoor ze altijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de energietransitie en alle ins en outs van de nieuwste ATAG producten weten.

Is Greendealer iets voor jou?
Loop jij voorop in de energietransitie? Ben jij dé specialist op het gebied van duurzaam verwarmen in jouw regio of wil je dit juist worden? ATAG biedt jou de tools om jouw klanten sneller en beter te helpen. Zodat jij sneller een warmtepomp kan plaatsen. Meer informatie vind je hier.