Productnieuws

Wilo-DrainLift SANI: de slimme oplossing voor afvalwater en rioolwater

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om afvalwater en rioolwater te verwerken? De Wilo-DrainLift SANI is de oplossing! Deze afvalwaterpomp is geschikt voor diverse toepassingen, gemakkelijk te installeren en te onderhouden, voldoet aan strenge hygiënische eisen en is energiezuinig. De Wilo-DrainLift SANI is een slimme en duurzame oplossing.

De Wilo-DrainLift SANI is meer dan alleen een sanitaire opvoerinstallatie. Je kan de installatie toepassen in allerlei situaties waar afvalwater en rioolwater verwerkt wordt. Denk bijvoorbeeld aan gebruik in de horeca, de industrie of in woonhuizen met toiletten of douches onder het hoofd(straat)riool. De DrainLift SANI kenmerkt zich door de compacte constructie en gewicht. Dit maakt de installatie in kleine ruimtes gemakkelijk.

De Wilo-DrainLift SANI is bovendien uitgerust met diverse handige functies die het gebruiksgemak vergroten. Zo is de afvalwaterpomp voorzien van een doorzichtige tankdeksel en reinigingsopening in de terugslagklep, alles voor eenvoudig onderhoud.

Vrij te kiezen instroomzones zorgen voor een maximale flexibiliteit wat betreft de plaatsing en de hoeveelheid van de instroomaansluitingen. Vanaf maat M zijn actief gekoelde motoren beschikbaar, die elk continu kunnen werken (bedrijfsmodus S1). Ook bezit de Wilo-DrainLift SANI over een groot schakelvolume, thermische motorbeveiliging en netonafhankelijk alarm. 

Tot slot is de Wilo-DrainLift SANI zeer energiezuinig en milieuvriendelijk. De afvalwaterpomp is uitgerust met een zuinige motor. Hierdoor bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. 

Kortom, de Wilo-DrainLift SANI is een slimme keuze. Zeker voor een betrouwbare, hygiënische en efficiënte manier om afvalwater en rioolwater te verwerken. Dankzij de geavanceerde technologie is de Wilo-DrainLift SANI de perfecte oplossing. Niet alleen binnen de sanitaire sector, maar ook bij andere situaties waar afvalwater en rioolwater verwerkt wordt. 

Bekijk het assortiment