Productnieuws

Wilo DrainLift SANI, nieuw en veelzijdig inzetbaar

Pompenspecialist Wilo heeft een geheel nieuwe lijn opvoerinstallaties geïntroduceerd: Wilo-DrainLift SANI. Met de nieuwe serie wordt het bestaande portfolio gestroomlijnd. De vier basistypes zijn S en M, elk met één pomp en L en XL, elk met twee pompen. Dankzij de grote variëteit in afmetingen en technische uitvoeringen is de DrainLift SANI opvoerinstallatie  universeel toepasbaar voor het verzamelen en transporteren van afvalwater.

Bedrijfszeker en gebruikersvriendelijk

De DrainLift SANI biedt een aantal onderscheidende, gebruikersvriendelijke kenmerken. Zo is de installatie dankzij de compacte uitvoering en het geringe gewicht eenvoudig te transporteren en monteren. Bovendien zorgen verschillende aansluitmogelijkheden voor extra flexibiliteit bij het installeren. Dat biedt met name uitkomst wanneer de opvoerinstallatie in beperkte ruimtes moeten worden geïnstalleerd. Een hoge bedrijfszekerheid wordt daarnaast gegarandeerd door het grote schakelvolume en de thermische motorbeveiliging.

Voor het onderhouds- en reinigingscomfort is nadrukkelijk rekening gehouden met ervaringen en wensen van gebruikers. We hebben enkele speciale functies voor de tank geïntegreerd: één daarvan is een transparante deksel direct boven de vlotterschakelaar. Zo kun je een uiterst eenvoudige, uiterst hygiënische en een zeer korte visuele inspectie uitvoeren op het gehele systeem zonder enige onderdelen te verwijderen.

DrainLift SANI voor woningbouw

Bij uitstek geschikt voor toepassing in woningen zijn de Wilo-DrainLift SANI-S en DrainLift SANI-M. De S-variant is de kleinste en lichtste opvoerinstallatie volgens EN12050-1 (zonder snijmes) op de markt. Deze onderscheidt zich door een hoge flexibiliteit en eenvoudige installatie. Dankzij de uitvoeringen voor continu of intervalbedrijf, de kogeldoorlaat van 44 mm en 65 mm.

DrainLift SANI voor utiliteitsbouw

De Wilo DrainLift SANI-L en XL zijn met name bedoeld voor toepassing in appartementencomplexen en bedrijfsgebouwen. Hier geldt bedrijfszekerheid als belangrijkste criterium waaraan we met de uitvoering als dubbelpomp-opvoerinstallatie tegemoetkomen. Beide uitvoeringen onderscheiden zich bovendien door een bijzonder groot schakelvolume.

Bekijk hier het assortiment Drainlift