Productnieuws

Winterwarm XR+ range uitgebreid met grote capaciteiten

Met de nieuwe XR+ luchtverwarmers heeft Winterwarm als één van de weinige fabrikanten in Europa een niet-condenserende luchtverwarmer in haar programma die voldoet aan de huidige strenge ErP normen. Dit najaar introduceert Winterwarm de grote types XR 80+ en XR 100+.

Met deze uitbreiding heeft Winterwarm het luchtverwarmingspakket weer compleet: de nieuwe generatie gasgestookte XR+ luchtverwarmers hebben een verbeterde performance, geen condensafvoer en zijn beschikbaar in 8 capaciteiten (10kW tot 100kW). Deze toestellen zijn heel geschikt voor de vervanging van Winterwarm WSP, Universum luchtverwarmers of 1e-generatie XR luchtverwarmers. De vervanging is relatief eenvoudig uit te voeren terwijl voor de gebruiker het gasverbruik afneemt en het comfort toeneemt. En mooi meegenomen: de XR80+ en XR100+ zien er heel wat beter uit dan de oude WSP en URS luchtverwarmers.

Duurzame keuze

Wil men bij vervanging een duurzamere verwarmingsoplossing dan ligt de keus voor HR condenserende luchtverwarmers voorzien van EC-ventilator meer voor de hand:  met een hoog rendement, sterk gereduceerde CO2 uitstoot, zuinig in gebruik, laag elektriciteitsverbruik, laag geluidsniveau én gesubsidieerd door de overheid (EIA-regeling) indien het om vervanging van oude heaters gaat.

Toch gasloos verwarmen?

Afhankelijk van de warmtebron heeft Winterwarm de EH-range voor elektrisch verwarmen beschikbaar en de WWH-LT serie voor verwarmen met lage water temperaturen. In combinatie met een warmtepomp kan er met de WWH-LT ook gekoeld worden daar de toestellen van een condensopvang voorzien zijn.

Meer weten? Ga naar www.winterwarm.nl