Productnieuws

Yali Plus: moderne elektrische radiatoren voor een betere toekomst

Al jaar en dag levert Radson oplossingen die mee evolueren met de noden van haar omgeving. De nieuwe Yali Plus radiatoren zijn hier een mooi voorbeeld van. Verder bouwend op het succes van het bestaande Yali Digital, Parada en Ramo gamma, heeft Radson nieuwe bedieingen toegevoegd die nog meer energiebesparing mogelijk maken door middel van een uiterst precieze temperatuurinstelling. Bovendien wordt het, dankzij de integratie van digitale protocollen, voortaan mogelijk je verwarming te personaliseren zodat er geen energie meer verloren gaat in ruimtes waar niemand aanwezig is.

Hoog rendement

Elektrische Radson radiatoren zetten elke watt aan elektriciteit om in bruikbare warmte en genereren geen uitstoot of afval. Daarnaast kunnen ze eenvoudig op een hernieuwbare energiebron, zoals zonnepanelen, worden aangesloten. Zo verwarm je niet enkel duurzaam, maar ook nog eens geheel gratis.

Slimme bediening

Met de nieuwe thermostaat krijgen gebruikers een nog preciezere, gepersonaliseerde controle over de temperatuur. Bovendien is deze geconnecteerd, wat betekent dat hij kan bediend worden via een mobiele app of om het even welk van de gekende domoticasystemen. Doordat elke radiator apart kan worden aangestuurd, blijft het energieverbruik beperkt tot de ruimtes die effectief in gebruik zijn. Met de handige mobiele app volg je eenvoudig je energieverbruik op en stel je bij waar nodig.

Duurzaamheid voorop

Yali Plus radiatoren worden, in de mate van het mogelijke, gemaakt uit recycleerbare materialen, zijn gevuld met biologisch afbreekbare plantaardige olie, én worden geleverd in een verpakking die hoofdzakelijk bestaat uit gerecycleerde of recycleerbare materialen. Hiermee voldoen ze aan de CE-markering en de Eco Design richtlijn, die garant staan voor een duurzame keuze.

Door de hoge thermische inertie houden deze elektrische radiatoren langdurig warmte vast, zélfs wanneer ze zijn uitgeschakeld. Ze combineren een laag energieverbruik met een hoog thermisch comfort en vormen zo een waardig alternatief voor hydronische lagetemperatuurverwarming.

Bekijk het assortiment