Productnieuws

Albrand biedt Knauf Brio aan; de ideale renovatiemethode

Bij nieuwbouw worden leidingen voor vloerverwarming al tijdens de bouw op de vloer gelegd, waarna er een dekvloer overheen komt. De aanleg van vloerverwarming in een bestaande woning of werkomgeving is echter ook mogelijk met het droogbouwsysteem Knauf Brio. Albrand ondersteunt de installateur optimaal en neemt daarom de complete montage graag voor haar rekening.

Voordelen

De renovatiemethode van Knauf Brio is bij uitstek geschikt voor situaties waarin geen ‘natte mortel’ verwerkt kan worden. Knauf Brio is een uitkomst in ruimten waar slechts een beperkte opbouwhoogte (23-33 mm) beschikbaar is. Daarnaast heeft deze verwerking een uitstekende geluidsisolerende werking (type Brio WF: akoestische weerstand 57 Db) en is brandwerend.

Wat mag je van ons verwachten?

• Het monteren van Knauf Brio dekvloerpanelen type Brio 23 of type Brio 23 WF.
• Het stofarm inslijpen van de sleuven in de droge dekvloer. Onze gespecialiseerde montageteams werken snel en zorgvuldig en zorgen ervoor dat de klant zo min mogelijk overlast heeft van de werkzaamheden.
• Het leggen van de vloerverwarmingsleidingen. Albrand gebruikt hiervoor gecertificeerde 14 x 2 mm (vloer)verwarmingsbuizen die garant staan voor een extra hoge warmte-afgifte.
• Het monteren van een Albrand vloerverwarmingsverdeler.
• Het op druk controleren en bedrijfsklaar opleveren van de installatie.

Wat verwachten wij van jou?

• De ondervloer moet vlak en droog zijn.

Optioneel kunnen wij het dichtzetten van de leidingsleuven ook uitvoeren. Dan is de vloer helemaal klaar voor het leggen van de eindvloer (bij dunne, flexibele vloerbedekkingen de Brio vloeren eerst egaliseren).

Meer weten?

Kijk op www.albrand.nl of neem contact met ons op.