Productnieuws

Albrand helpt je aan slimme oplossingen om efficiënter te verwarmen

In een tijd waarin hoge energiekosten en verduurzamen voor zowel particulieren als het bedrijfsleven actueler zijn dan ooit, wil je als installateur alles weten over efficiënte installaties. Daarnaast ben je op zoek naar slimme oplossingen die jou helpen bij een zo snel mogelijke montage. Albrand deelt graag haar kennis met jou om je volledig te ontzorgen. 


De renovatiemarkt is volop in ontwikkeling waarbij steeds meer woningen naar een gunstiger energielabel gaan. Bij het isoleren van je woning, is vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp of hybride warmtepomp vaak de volgende stap. Deze slimme oplossingen helpen jou en de eindgebruiker bij efficiënt verwarmen tegen lagere kosten: 


•    Albrand helpt je graag bij de montage van de vloerverwarming en de verdeler, en indien gewenst kunnen we ook het primaire leidingwerk tussen warmtebron en verdeler verzorgen. Zo helpen we jou bij een snelle montage. 


•    Met het droogbouwsysteem Knauf Brio kun je vloerverwarming aanbrengen op een bestaande houten ondervloer. Na montage van de dekvloerpanelen kunnen we de platen infrezen en uitrusten met onze vloerverwarmingsleidingen. Zo blijft de opbouwhoogte gering en heb je geen natte mortel nodig. Bijkomend voordeel: bij het inslijpen kun je de verlegpatronen zelf bepalen. 


•    De messing constant flow verdeler is het hart van het vloerverwarmingssysteem en vormt de ideale oplossing in combinatie met (hybride) warmtepompen. Met de constant flow ventielen en de flowmeters op de verdeler kun je het debiet inregelen en aflezen. Hierdoor is de installatie nog nauwkeuriger in te regelen, beter in balans en zuiniger in gebruik. 
 

Bekijk het assortiment