Productnieuws

Altijd excellente lucht in huis met Flair

Brink Climate Systems specialiseert zich al tientallen jaren in innovatieve oplossingen op het gebied van lucht. Commercieel Manager Albert van Lohuizen: “Wij willen het leven van onze klanten elke dag een beetje mooier maken door hen te voorzien van de meest excellente lucht in huis. De nieuwe Flair is een uitstekend voorbeeld van deze ambitie.”

Brink zet met het nieuwe toestel een nieuwe standaard in ventilatie met warmteterugwinning (WTW) neer. Het hoge rendement gekoppeld aan zeer laag energieverbruik zorgt er samen met de zeer stille werking voor, dat ventileren met WTW een nieuwe weg inslaat.

Uitmuntende prestaties

De Flair-serie bestaat uit de Flair 300 en Flair 400. Deze toestellen hebben een maximale ventilatiecapaciteit van respectievelijk 300 en 400 m3/h. De Flair is de toekomst ver vooruit als het gaat om prestaties, installatiegemak en connectiviteit. Bij de ontwikkeling heeft Brink gestreefd naar het creëren van het meest gebruiksvriendelijke toestel met een ontwerp dat uitmuntende prestaties levert én sneller en makkelijker te installeren is.

In Nederland is de Flair 300 en 400 met vier aansluitingen aan de bovenzijde leverbaar. Later dit jaar volgen ook toestellen met twee aansluitingen aan de bovenzijde en twee aansluitingen aan de onderzijde.

Meer info op www.brinkclimatesystems.nl/flair